Sponsors gezocht

 
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het jubileumboek. Zonder al te veel te verklappen mag ik alvast vertellen dat aan de hand van een twaalftal thema's de geschiedenis van MTK wordt beschreven. 
 
Het boekje wordt in full color op mooi papier gedrukt en is gratis voor alle leden.Om de kosten een beetje te drukken bieden wij de unieke gelegenheid voor sponsors om het bedrijfslogo voor eeuwig in het boek op te laten nemen. Er is plek voor zo'n 20 logo's. Voor 50,- euro krijg je een eervolle vermelding op de laatste pagina. Heb jezelf een bedrijf en vind je het leuk om het MTK jubileumboek te sponsoren of ken je iemand die dat zou willen? Klik dan hier om een bericht te sturen naar mij en dan ontvang je later instructies hoe je het logo moet aanleveren en natuurlijk de rekening. 
 
Alvast hartelijk dank voor jullie deelname.
 
Hans Roodhorst namens het bestuur

Welkom

Ooit begonnen als een groepje ongebonden hardlopers die wel eens de marathon van Rotterdam wilden lopen, is MTK uitgegroeid tot een van de grotere sportverenigingen van Krimpen aan den IJssel. De laatste jaren heeft het ledental zich gestabiliseerd op zo'n 300 volwassen sporters. Elke week hebben zij de gelegenheid om onder deskundige begeleiding te trainen. Op dinsdag- en donderdagavond zijn er om 20.00 uur trainingen vanaf het complex van handbalvereniging De Treffers aan de Groenendaal 7. Daarnaast zijn er op maandagavond en zaterdagochtend leden die voor hun training vertrekken vanaf winkelcentrum De Brink.

MTK heeft geen atletiekaccommodatie en richt zich derhalve op de wegatletiek. Het is echter niet zo dat alle leden zich op een marathon voorbereiden. Jaarlijks mogen heel wat beginnende lopers als lid begroet worden en veel leden vinden een afstand van 10 km meer dan voldoende.

bostraining


Twitter