HalveZolenLoop

Op zondag 20 november organiseert de MTK-wedstrijdcommissie de 2e Halve Zolenloop. Vorig jaar was het een waar succes, met barre omstandigheden, waar vooral de organisatoren veel last van hebben ondervonden. Deze loop, naar keuze over 5 of 10 kilometer, zal gaan over een paar honderd meter zand, stroken gras, grintpaden en stukken asfalt. Van alles wat dus. Voor alle finishers zal er een unieke herinnering klaar liggen. Ook voor de eerste 3 dames en heren op beide afstanden zal er een ludieke prijs klaar liggen.

Start en Finish zijn bij de welbekende Surfplas te Krimpen aan den IJssel. Ophalen van startnummer en na-inschrijving vinden plaats bij MyHealthClub aan de Krimpenerbosweg. Daar is ook kleedruimte met douches beschikbaar.  De loop gaat om 11 uur van start en deelname kost drie en een HALVE euro.

Om vertragingen te voorkomen vragen we om zoveel mogelijk gebruik te maken van de voorinschrijving hierbij maken we gebruik van automatische incasso. (klik hier voor het inschrijfformulier).  Voorinschrijvers ontvangen de uitslag per email en worden in de uitslag per leeftijdscategorie meegenomen.

Controle inschrijving

Klik hier als je je inschrijving wilt controleren.

Uitslagen

2015

 


Welkom

Ooit begonnen als een groepje ongebonden hardlopers die wel eens de marathon van Rotterdam wilden lopen, is MTK uitgegroeid tot een van de grotere sportverenigingen van Krimpen aan den IJssel. De laatste jaren heeft het ledental zich gestabiliseerd op zo'n 300 volwassen sporters. Elke week hebben zij de gelegenheid om onder deskundige begeleiding te trainen. Op dinsdag- en donderdagavond zijn er om 20.00 uur trainingen vanaf het complex van handbalvereniging De Treffers aan de Groenendaal 7. Daarnaast zijn er op maandagavond en zaterdagochtend leden die voor hun training vertrekken vanaf winkelcentrum De Brink.

MTK heeft geen atletiekaccommodatie en richt zich derhalve op de wegatletiek. Het is echter niet zo dat alle leden zich op een marathon voorbereiden. Jaarlijks mogen heel wat beginnende lopers als lid begroet worden en veel leden vinden een afstand van 10 km meer dan voldoende.

bostraining